Rólunk

Családi vállalkozásunk 2015. május 1-jén nyitotta meg első cukrászdáját Székesfehérváron, a Szabadságharcos utca 40. szám alatt , a városi strand melletti üzletházban. Sokat gondolkodtunk az elnevezésen , melyik az a magyar szó ami a legjobban passzol a KRÉM minőségű termékeinkre, a házi KRÉMesre, a pohárKRÉMre , a KRÉMfagylaltjainkra, a KRÉMes kávénkra így lett a cukrászdánk neve a KRÉM és így alakulhatott ki a KRÉM vendégköre azaz TI .

Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően cégünk folyamatosan növekszik, az első üzletünk nyitása óta további két értékesítési ponttal bővültünk, a Belvárosi Krém és a Krém Velence üzlettel. Mindegyik üzletünk különböző hangulatú, de mindegyik a saját környezetébe illeszkedik.

Nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink színvonalára , ezért készülnek válogatott alapanyagokból saját receptúra alapján .Kézműves süteményeink, tortáink, és a már sláger terméknek számító pohárkrémeink Végh József mestercukrászunk irányítása alatt készülnek modern cukrászüzemünkben.A krémes fagylaltjaink Kovács Roland fagylaltmester felügyelete mellett, főzött alapból készülnek.

A cukrászdánk fennállása óta termékeink több díjat , köztük több aranyérmet szereztek az országos és regionális versenyeken.

Vevőinknek csak prémium kategóriájú termékeket kínálunk, köztük a városban kizárólagosan nálunk kapható Carraro 1927 kávémárkát, és saját pörkölésű KRÉM kávénkat. Az édesipari termékeket kiegészítettük a híres , helyben sütött saját receptúrás gouda sajtos pogácsával , meleg szendviccsel és tonhalsalátával, melyek mindhárom üzletünkben kaphatóak.
Fontosnak tartjuk, hogy a cukorbetegek és a PALEO étrend kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő termékeket, így készítünk cukor-laktóz-gluténmentes terméket is, amelyek mind a fagylalt, mind a sütemény kínálatunkban megtalálhatóak.

Vállalkozásunk sikerében nagy szerepet játszik a csapatmunka, a szakképzett, az elhivatott dolgozók, akik a háttérben új ötletekkel és kreatív szemlélettel viszik tovább a KRÉM hírnevét.

Scroll to Top